Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 24., szerda

Babzsákfotel


   Ez a babzsákfotel több szempontból is különleges. Ahogy minden más, amit erre a blogra valaha fel fogok tenni, házi készítésű. Nem átlagos babzsák formájú, ezért amikor beleül az ember, a hátulja támlaként szolgál  és mivel nincs teljesen megtöltve, nagyon nehéz belőle felállni. A lábtartó (fent) 80 cm átmérőjű, így önmagában is alkalmazható babzsákfotelként, nem pedig csak kiegészítőnek. Ha a kettőt egymás mellé tesszük (lent), egy felnőtt is kényelmesen elnyúlhat rajta.


  Mindkét tárgy anyaga kétrétegű. A belső egy egyszerű fehér vászonanyag, amelybe a hungarocell golyókat töltjük, a külső pedig a képeken is látható narancssárga-fekete huzat.

  This beanbag is special in many ways. As everything I'll ever put on this blog, it's homemade. Its shape is not of a usual beanbag's so when you sit in it, it supports your back and because it's not filled completely, once you've sat down, it's really hard to stand up. The footkeep (see at the top) is 80 cm across, so you can use it as a seperate beanbag also. If you put the two beside each other (second photo) even an adult can strech out on it comfortably.

Both items have two layers. The inside is made of a simple white fabric to hold the filling. The outside is the orange and black cover you can see on the photos.
 

2 megjegyzés:

  1. Your beanbags look so professional!
    It's great that you have started a blog. I can't wait to see all of the things you have been making :)

    VálaszTörlés
  2. Rendelje meg a legjobb babzsákfotel-t elfogadható áron a babzsaksziget-től. Szuper pazar és lágy babzsákos székünk különleges helyet kínál a pihenéshez.

    VálaszTörlés